Ordu'da Sel Riskine Karşı Tedbirler - Son Dakika
Yerel

Ordu'da Sel Riskine Karşı Tedbirler

Ordu\'da Sel Riskine Karşı Tedbirler

Ordu'da Meteoroloji Müdürlüğü tarafından sel uyarısı yapılırken, Perşembe ilçesi Akçaova Irmağı kenarında konaklayan fındık işçileri için tedbirler artırıldı.

06.08.2012 16:46

Ordu'da Meteoroloji Müdürlüğü tarafından sel uyarısı yapılırken, Perşembe ilçesi Akçaova Irmağı kenarında konaklayan fındık işçileri için tedbirler artırıldı.

Ordu Valisi Orhan Düzgün ile Perşembe Kaymakamı Abdullah Küçük, sel uyarısını alır almaz gece saat 03.00 sıralarında bu alana giderek incelemelerde bulundu. Ordu Valisi Orhan Düzgün yaptığı açıklamada, "Sel uyarısı yapılmasından sonra bu bölgedeki mevsimlik tarım işçilerimizin konakladığı alanı kaymakamımızla beraber incelemede bulunduk. Dere yatağına yakın yerlere koyulan çadırları ikna yoluyla yukarılara kurdurduk" dedi.

Vali Düzgün açıklamasında şunları kaydetti: "Ben dün gece bu bölgedeki fındık işçileri geçici konaklama merkezini ilçe kaymakamımızla beraber yerinde inceleme yaptım. Dereye yatağına yakın yere çadır kurmuş vatandaşlarımız vardı. Israrla orada kalmak istemelerine rağmen ikna yoluyla daha yukarılara çadırları çekilmiştir. Şu anda orada özel güvenlik görevlendirdik. Gerekli tedbirleri aldık. Fakat bu bölgeye çok sayıda vatandaşımız geldi. Biz ısrarla bahçelere gitmelerini arzu ediyoruz. O bölgenin kapasitesinin üstünde fındık işçisi gelmiştir. Bu bölgede banyo tuvalet gibi ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar olduğu için vatandaşlarımız bahçeden geliş gidiş yapmak istiyorlar. O bölgedeki imkanı bahçedeki imkanlardan daha iyi buluyorlar" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu'da Sel Riskine Karşı Tedbirler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement