Ordu Ziraat Odası'nda "Kaos" Tartışmaları - Son Dakika
Yerel

Ordu Ziraat Odası'nda "Kaos" Tartışmaları

Ordu Ziraat Odası\'nda "Kaos" Tartışmaları

Ordu Ziraat Odası Başkanı Cörüt."Ordu Ziraat Odası, TZOB'dan almış olduğu yetki belgesiyle birlikte görevine devam ediyor".

30.05.2013 14:04

Ordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, "Ordu Ziraat Odası, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nden (TZOB) amış olduğu yetki belgesiyle birlikte görevine devam ediyor" dedi.

Cörüt, düzenlediği basın toplantısında, son günlerde AK Parti, CHP ve MHP il başkanlarının bazı yayın organlarında yer alan "Odada kaos" haberlerinin kendilerini üzdüğünü belirtti.

Parti temsilcilerinin kendilerini arayarak bilgi alabileceklerini ifade eden Cörüt, şöyle konuştu:

"Ziraat Odası Başkanı olduğumdan beri burada hiçbir üreticimiz mağdur olmamıştır. Eğer mağdur olan üreticimiz varsa bizlere müracaat etsin ve mağduriyetini gidermeye hazırız. Görüldüğü gibi başında bulunduğum Ordu Ziraat Odası görevine devam etmektedir. Odada kaos olayını kabullenmiyoruz. Bundan sonra da bu tarz söylemleri kabul etmiyoruz. Çünkü bu tür konular çifçilerimizi yanlış yönlendiriyor. Biz çifçilerimizin her zaman yanındayız ve onlara hizmet etmeye hazırız. Bizim odamızda kaos yoktur. Ordu Ziraat Odası, TZOB'dan almış olduğu yetki belgesiyle birlikte görevine devam ediyor."

Uğur Cörüt, TZOB tarafından kendilerine yetki belgesinin iki gün önce geldiğini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Ziraat Odası'nda 'Kaos' Tartışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement