Orhan Deligöz, Anne ve Babasının Hayır Duasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Orhan Deligöz, Anne ve Babasının Hayır Duasını Aldı

Orhan Deligöz, Anne ve Babasının Hayır Duasını Aldı

1 Kasım genel seçimlerinde kesinleşmemiş sonuçlara göre AK Parti 5. sıradan Erzurum Milletvekili seçilen Orhan Deligöz, baba ocağı Narman’da coşkuyla karşılandı.

03.11.2015 15:51

1 Kasım genel seçimlerinde kesinleşmemiş sonuçlara göre AK Parti 5. sıradan Erzurum Milletvekili seçilen Orhan Deligöz, baba ocağı Narman'da coşkuyla karşılandı.

Demirdağ dinlenme tesislerinde karşılanan Deligöz burada vatandaşlarla teker teker merhabalaştı. Davul zurnalarla karşılanan Deligöz daha sonra konvoy eşliğinde İlçeye geçti. Erzurum'un çıkardığı beş vekil için burada dualar eşliğin de 5 kurban kesildi. Ak Parti İlçe Teşkilat binasına geçerek buradan vatandaşlara seslendi. Deligöz, "Narman da biz beş aday seçildik her aday için burada bir kurban kestirdik. Beşi bir arada bir daha ki dönem altı kurban kestik inşallah. Ben vekilliğimi Karayazı ilçesinde öğrendim Narman'la Karayazı ilçesini kardeş ilçesi olarak ilan ediyorum. 1965 yılında yine Narman'dan bir vekil çıkmış adı da İsmail Hakkı Yıldırım sizlere selamları var. Bende buradan ona selamlarını söylemek için arayacağım bizlere vermiş olduğunuz tüm desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Karşılamaya gelen annesi Yıldız Deligöz ve Babası Dursun Deligözün'de elini öpen Orhan Deligöz, hayır duası aldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhan Deligöz, Anne ve Babasının Hayır Duasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement