Orhangazi'ye Sevgi Market Açıldı - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'ye Sevgi Market Açıldı

Orhangazi\'ye Sevgi Market Açıldı

Orhangazi Sevgi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde oluşturulan Sevgi Market, Camikebir Mahallesi, İbrahim Çavuş Sokak üzerinde açıldı.

13.07.2015 18:41

Orhangazi Sevgi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde oluşturulan Sevgi Market, Camikebir Mahallesi, İbrahim Çavuş Sokak üzerinde açıldı.

Orhangazi ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılacak olan Sevgi Market için gerçekleştirilen açılış törenine Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Sevgi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde kurulan Sevgi Market'in açılış töreninde konuştu. Sosyal Belediyeciliğin gereği olarak, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin gerek tespiti, gerekse ihtiyaçlarının karşılanması hususunda Orhangazi Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bir takım hizmetler yürütüldüğünü söyledi. Yine de bazı hizmetlerin daha fazla tabana yayılması açısından böyle bir derneğe ihtiyaç olduğunu ifade eden Çağlayan, "Derneğimiz bugüne kadar yoğun olarak bayanların ihtiyaç sahibi ailelerimizin evine gitmek suretiyle ihtiyaçlarını karşılayarak faaliyet gösterdi. Artık burada kurumsal bir yapıya kavuştu. İnşallah bu hizmet daha sistematik bir hal almış olacak" dedi.

"EN FAZLA SOSYAL HİZMETİ ÖNEMSİYORUZ"

Sosyal belediyeciliğin en önemsedikleri unsur olduğuna dikkat çeken Çağlayan, "30 Mart seçimlerinden sonra 5 ana unsura temas etmiştik. Bunlardan birisi de sosyal belediyecilik. Bu ilke gereğince süreç içinde gerek ihtiyaç sahibi 250 ile 300 arasında ailemizin günlük sıcak yemeklerini her gün evine ulaştırdık. Yıl içinde erzak, giyim yardımlarımızı sürdürdük. Evi yanandan, su basana bir şekilde sıkıntı çeken herkese elimizi uzatmaya çalışıyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi'ye Sevgi Market Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement