Orman Bölge Müdürlüğü'nün Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Orman Bölge Müdürlüğü'nün Ağaçlandırma Çalışmaları

Orman Bölge Müdürlüğü\'nün Ağaçlandırma Çalışmaları
14.06.2016 13:11

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ağaçlandırma, rehabilitasyon, erozyon kontrolü ve mera ıslahı çalışmalarının yanı sıra yol kenarları, okul, hastane, sağlık ocağı, ibadethane ve mezarlıkların ağaçlandırılmasında da önemli görevler üstleniyor.

Bu çalışmalar doğrultusunda Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü Gürgenyayla Orman İşletme Şefliği tarafından Çarşamba Köyü mezarlığı ağaçlandırıldı.

1 Ha alanda 560 adet sedir fidanının toprakla buluşturulduğu fidan dikim törenine Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, İlçe Daire Amirleri, muhtarlar, köylü vatandaşlar ve Orman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.

Dikilen fidanların ardından, bu dünyadan ebedi aleme göç etmiş yakınları için dua eden vatandaşlar, yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Bölge Müdürlüğü'nün Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement