Orman Bölge Müdürü Ziya Polat Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Orman Bölge Müdürü Ziya Polat Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Orman Bölge Müdürü Ziya Polat Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen deprem dolayısı ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Samsat ilçesinde meydana gelen depremi yüreklerinde yaşadıklarını ifade etti.

16.03.2017 17:58

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen deprem dolayısı ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Samsat ilçesinde meydana gelen depremi yüreklerinde yaşadıklarını ifade etti.

Samsat ilçesini ziyaret eden Müdür Polat, Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir ve Adıyaman Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ'u ayrı ayrı ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştü. Müdür Polat, yaptığı açıklamada depremin ülkemizin çeşitli yerlerinde kendini hissettirdiğini belirterek artık depreme karşı her alanda hazırlıklı olmamız gerektiğine belirtti. Müdür Polat, "Son yıllarda ülkemizde ciddi depremler meydana geldi. Artık deprem ile yaşamayı bilmeli ve her alanda bu konuda hazırlıklı olmalıyız. Durum böyle olunca devletimiz gerekli tedbirleri almakta, tecrübeleri ile zamanında ve doğru kararlar verilmektedir. Allah bizlere böyle acılar vermesin. Samsat ilçemizde meydana gelen depremi yüreğimizde yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Bölge Müdürü Ziya Polat Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement