Düzce'de orta hasarlı binalar için tanınan süre doldu. Genelge gereği orta hasarlı olan binaların elektrik ve suyu kesilecek.
Düzce'de orta hasarlı binaya geçit verilmeyecek. Binalar için 30 Mart'a kadar tanınan sürenin dolmasının ardından yetkililer harekete geçecek binaların elektrik ve suyu kesilecek.
Düzce Valisi Vasip Şahin, "Yayınladığımız genelgede gerekli hususların yerine getirilmesini istedik. Bu süre içinde bahsedilen konular hakkında girişim yapılmayan binaların önümüzdeki günlerde suları
ve elektrikleri kesilecek.
Kademeli olarak yapılacak işlemler neticesinde yıkıma gidilecek. Bu süre içinde Ankara'da başka bir yasal düzenleme olmazsa iş ve işlemlerimiz kararlı bir şekilde yürüyecek" dedi. - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Orta Hasarlı Binaların Elekrik ve Suyu Kesilecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.