Orta Okul Öğrencileri Usta Tiyatrocuları Aratmadı - Son Dakika
Yerel

Orta Okul Öğrencileri Usta Tiyatrocuları Aratmadı

Orta Okul Öğrencileri Usta Tiyatrocuları Aratmadı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde orta okul öğrencileri Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında sahneledikleri tiyatro oyununda, trafik sorununu sahneye taşıdı.

10.04.2015 10:40

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde orta okul öğrencileri Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında sahneledikleri tiyatro oyununda, trafik sorununu sahneye taşıdı. Minik öğrenciler performansları ile polislerden alkış aldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci Kuruluş Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Eğitimi Merkezi'nde 75.Yıl Ortaokulu öğrencileri tarafından 'Ehliyet senin neyine dön Şinasi köyüne' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve eşi Tülay Ogan, Emniyet Amirleri Ekrem Çiçek ve Seçkin Akdoğan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü komiser ve polis memurları, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, 75.Yıl Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, okul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda veli tarafından izlenen tiyatro oyununda öğrencilerin performansı izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan tarafından kaleme alınan ve Çerkezköy 75.Yıl Ortaokulu 5. ve 6'ncı sınıf öğrencilerinin rol aldığı tiyatro oyununda bir şehirdeki trafik sorunu trajikomik bir şekilde anlatıldı. 2 perdelik oyunu ilgiyle izleyen katılımcılar, kahkahalara boğuldu.

Tiyatroseverlerin eğlenceli anlar yaşadığı oyun yaklaşık bir saat sürdü. Küçük yaşlarına rağmen usta tiyatroculara taş çıkarırcasına performans sergileyen minik öğrenciler, dakikalarca ayakta alkışlandı. Program sonunda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, küçük tiyatrocuları tebrik ederek kendilerine karanfil hediye etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orta Okul Öğrencileri Usta Tiyatrocuları Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement