Ortaca'da Kur'an Kursu Öğrencilerinden Ramazan Programı - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Kur'an Kursu Öğrencilerinden Ramazan Programı

Ortaca\'da Kur\'an Kursu Öğrencilerinden Ramazan Programı

Ortaca İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerin hazırladığı Ramazan programı beğeni topladı.

22.07.2013 09:45  Güncelleme: 10:01

Ortaca İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerin hazırladığı Ramazan programı beğeni topladı.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Acarlar Düğün Salonu'nda düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim ve meali'nin okunmasının ardından Ortaca İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler'in konuşması ile başladı. Özler konuşmasında; çocukları eğitmenin ve onlara Kur'an-ı Kerim öğretmenin anne ve babanın bir görevi olduğuna vurgu yaparak, böyle bir programın hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Salonda bulunanları zaman zaman neşelendiren ve zaman zaman da duygulandıran Kur'an kursu öğrencileri, okudukları Kur'an-ı Kerim ve ilahiler yanında sundukları skeçlerle de programın sonuna kadar salondakilere unutulmaz anlar yaşattı. Öğrenci velileri ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen program takdir topladı. Yoğun bir katılımın olduğu program, katılımcı öğrencilere verilen hediyeler ile sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Kur'an Kursu Öğrencilerinden Ramazan Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement