Osmancık Derneği'nden Başkan Karataş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Osmancık Derneği'nden Başkan Karataş'a Ziyaret

Osmancık Derneği\'nden Başkan Karataş\'a Ziyaret

İstanbul’da faaliyet gösteren Osmancık ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti.

20.07.2015 17:36

İstanbul'da faaliyet gösteren Osmancık ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı ziyaret etti.

Osmancık Derneği Başkanı Şerif Akkoca, dernek üyeleri Murat Başer ve Fatih Bostancıer ile Osmanlı Arşivleri Uzmanı Şakir Duran ve Sungurlu Arifegazili Derneği Bakanı Sururi Onan, Başkan Karataş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Osmancık Derneği Başkanı Şerif Akkoca, dernek çalışmaları hakkında Başkan Karataş'a bilgi verdi. Osmancık Derneğinin ilçenin tanıtımına yönelik faaliyetler düzenlediğini belirten Akkoca, ayrıca zaman zaman kaynaşma programları düzenleyerek İstanbul'da yaşayan Osmancıklıların birlik ve beraberliğine katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade eden Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise çalışmalarından dolayı dernek yönetiminde ve üyelerine teşekkür etti.

Osmancık Derneği üyeleri Başkan Karataş'ı ziyaretlerinden ardından restorasyon çalışmaları devam eden Osmancık Kalesini ve ilçedeki diğer tarihi mekanları gezdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Derneği'nden Başkan Karataş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement