Osmaneli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Osmaneli\'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri, Atatürk anıtına çelen sunumu ile başladı.

28.10.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri, Atatürk anıtına çelen sunumu ile başladı.

Hükumet Konağı önündeki tören, Kaymakam Edip Çakıcı, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Münür Şahin'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi. Daha sonra Kaymakam Çakıcı, makamında tebrikleri kabul etti. Kaymakam Çakıcı Makamında tebrikleri kabulünde günün anlam ve önemine binaen şunları dile getirdi.

"Cumhuriyetimizin demokrasi ile birlikte güçlenerek, 100. yaşına güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam etmektedir. Büyük önder Atatürk, "Ey yükselen yeni nesil, İstikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz" sözleri ile bu cumhuriyeti sizlere emanet etmişti. Bugün görülmektedir ki, bu emanete sahip çıkmak her zamankinden daha önemli hale gelmiş ve bu görevin sorumluluğu daha da artmıştır. İnşallah, sizler de; sizlerden öncekiler gibi bu sorumsuzluğumuzun gerektiği yüksek anlayışa sahip olacak, cumhuriyetimizi yüzüncü yaşına taşıyacak ve sizden sonraki nesillere emaneti teslim edeceksiniz."

Törene, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Sait çetin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan,MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve öğrenciler de katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement