Osmangazi'de Taksi Durakları Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Osmangazi'de Taksi Durakları Yenileniyor

Osmangazi\'de Taksi Durakları Yenileniyor

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

06.02.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Osmangazi ilçesindeki dolmuş duraklarının yenilenmesi ve Bursa'daki şoför esnafının içinde bulunduğu değişim süreci konularının ele alındığı ziyarette konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi ilçesi her anlamda bir dönüşüm yaşayacak, dolayısıyla bu dönüşüm, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren bütün sektör kollarına yarar sağlayacak. Bizlerin, Osmangazi'deki taksi duraklarının yenilenmesi ile ilgili bir çalışmamız var. Modern ve Bursa'ya yakışan, kent estetiğine uyun, taksici esnafına yeni bir kimlik kazandıracak duraklar inşa edeceğiz. Bununla ilgili birkaç uygulamamız var. Belirlenecek modelin ardından bütün durakları değiştireceğiz" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar ve ekibinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade eden Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnafı Odası Başkanı Hasan Topçu, "Hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir meslek dalının temsilcileri olarak, değişim ve çağa ayak uyduracak dönüşümlerin yaşanmasından yanayız. Oda olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimize iletişim eğitimleri vererek, şehrimize gelecek yerli ya da yabancı turistlerle rahat iletişim kurabilmeleri ve en önemlisi de turistlerin bu durumdan memnun kalmaları yönünde çaba sarf ediyoruz" dedi.

Bursa için hazırladıkları taksi durağı projelerini Başkan Dündar'a sunan Topçu, desteleri için Dündar'a teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi'de Taksi Durakları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement