Osmaniye'de 2000 Kişiye Mahallede İftar - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de 2000 Kişiye Mahallede İftar

Osmaniye\'de 2000 Kişiye Mahallede İftar

Osmaniye Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Mahalle İftarları'nın üçüncüsü yapıldı.

11.07.2014 11:42  Güncelleme: 11:53

Osmaniye Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Mahalle İftarları'nın üçüncüsü yapıldı. 19 Mayıs Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Osmaniye Belediyesi tarafından "Ramazan Coşkusunu Birlikte Yaşamaya Geldik" sloganı ile bu sene şehrin 9 farklı noktasında düzenlenecek iftar yemeği ve Ramazan etkinliklerinin üçüncüsü, Fatih Mahallesi'nde bulunan 19 Mayıs Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. İftar öncesinde çocuklara Hacivat-Karagöz oyunu ve palyaçolar tarafından küçük bir gösteri düzenlenirken, semazenlerde izleyicileri adeta büyüledi. İftar öncesi konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, alana gelen vatandaşların ramazanlarını tebrik etti. Kara, geçtiğimiz sene bu mekanda mahalle iftarlarına başlandığını ve bu mahalleden aldıkları cesaretle bu sene mahalle iftarlarını 9 mahalleye çıkardıklarını söyledi. Gelecek sene ise her gün bir mahallede iftar yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Kadir Kara, iftara katkı sağlayan vatandaşlara da teşekkür etti. Ayrıca Fatih Mahallesi Muhtarı Ahmet Akgül de Belediye Başkanı Kadir Kara'ya çiçek vererek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kuran-ı Kerim tilaveti ve yemek duasının ardından okunan akşam ezanı ile alanda bulunan yaklaşık 2000 kişi hep birlikte oruçlarını açtı.

İftar programına MHP MYK Üyesi İbrahim Karayiğit, İl Genel Meclis Başkanı Nuh Kara, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, halk ozanı Aşık Sefai ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de 2000 Kişiye Mahallede İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement