Osmaniye Valisi Cerrah Osb'de İnceleme Yaptı - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Valisi Cerrah Osb'de İnceleme Yaptı

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan Biteks İplik Fabrikasında incelemelerde bulundu.

02.03.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan Biteks İplik Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Cerrah, beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Turgut Çalışkan ile birlikte yaptığı incelemede, Bilici Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici'den fabrikayla ilgili bilgi aldı.

Bilici, işletmede 350 kişinin istihdam edildiğini belirterek, önümüzdeki günlerde Osmaniye'de yeni yatırım yapmayı planladıklarını söyledi.

Vali Cerrah ise Organize Sanayi Bölgesinde son iki yıl içerisinde önemli bir yol kat edildiğine işaret etti.

Sanayi Bölgesinde büyük firmaların faaliyete geçmesiyle birlikte hem işsizlik problemi, hem de sanayi şehri olarak ilerlemede önemli adımlar attıklarını anlatan Cerrah, "Son iki yıl içerisinde 4 bin 200 olan işçi sayısı şu anda 10 bini geçti. Sanayi belgesinde 3. tevsi alanının da faaliyete geçmesiyle 110 olan fabrika sayımız 141 olacak ve istihdam daha da artacak" dedi.

Cerrah, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde bulunan üretim tesislerini sık sık ziyaret ederek, yatırımcılarla bir araya geldiğini belirterek şunları kaydetti:

"Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcılarımızın sıkıntılarını dinlemek ve OSB Yönetim Kurulu olarak bu sıkıntıları gidermek için iş adamlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. İş adamlarımızla yaptığımız fikir alışverişi sayesinde bölgemizin daha iyi bir duruma gelmesini amaçlıyoruz."

- OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye Valisi Cerrah Osb'de İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement