Özdemir'den Yürüme Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye - Son Dakika
Yerel

Özdemir'den Yürüme Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye

Özdemir\'den Yürüme Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 70 yaşındaki yürüme engelli Zeki Bal’a akülü sandalye hediye etti.

02.06.2016 12:53

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 70 yaşındaki yürüme engelli Zeki Bal'a akülü sandalye hediye etti.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Araban Belediyesi, engelli vatandaşların toplumsal hayata katılımını kolaylaştırmak amacıyla akülü sandalye yardımlarına devam ediyor.

Bu kapsamda, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Yeni Altıntaş Mahallesinde yaşayan yürüme engelli Zeki Bal için harekete geçti. İstanbul'da ticaret yapan Kilisli iş adamı Mehmet Keçik'e arayan Özdemir, Bal'ın akülü sandalyeye ihtiyacını iletti.

İş adamının bu talebe olumlu cevap vermesi üzerine İstanbul'dan Araban Belediyesine gönderdiği akülü sandalyeyi AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu ve Araban Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kesik tarafından Bal'a hediye etti.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, yürüme engelli Zeki Bal'a yardım eden Kilis'li iş adamı Mehmet Keçik'i telefon ile arayarak, sandalyeyi hak sahibine teslim ettiğini belirterek teşekkür etti. Daha sonra telefonu yürüme engelli Zeki Bal'a verdi. Bal'da, İstanbul'dan kendisine akülü sandalye gönderen Keçik'e teşekkürlerini iletip, dua etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir'den Yürüme Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement