Özel Bilgen Kız Anadolu Lisesi 20.yılını Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Özel Bilgen Kız Anadolu Lisesi 20.yılını Kutluyor

Özel Bilgen Kız Anadolu Lisesi 20.yılını Kutluyor

Malatya Özel Bilgen Kız Anadolu Lisesi 20 yılını kutluyor.

17.09.2015 12:12

Malatya Özel Bilgen Kız Anadolu Lisesi 20 yılını kutluyor. Yeni yapılan okul binasını basına tanıtan Özel Bilgen Kız Anadolu lisesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Ömer Faruk Elçi, "Özel Bilgen Kız Anadolu Lisesi olarak eğitimde 20 yıllık tecrübemiz, güvenli ve tam donanımlı bir eğitim sistemi ve birebir eğitim modeli ile Malatya'da hizmet vermeye başladık.

Malatya'da eğitim ve öğretime bizlerinde katkı sunması amacıyla kız öğrencilerimizi kültürel mirasımızı modern zenginliklerle bütünleştiren, geleceğin ufuklarına taşıyan, bilim, ahlak, sanat ve sosyal boyutlarıyla yetkin, geleceğin erdemli nesilleri olarak idealist bir eğitim ortamında hayata hazırlamaya çalışıyoruz.

Teknolojinin hızla ilerlediği şu dönemlerde ne yazık ki ahlaki değerlerin gün geçtikçe zayıfladığı bir gerçektir. Bizim öncelikli hedefimiz kız öğrencilerimizi ahlaki ve duygusal yönden kuvvetli bireyler olarak yetiştirmektir. Öğrencilerimizi bu şekilde yetiştirebilirsek gelecekte hem başarılı hem de mutlu bir birey olacaklarına inanıyoruz.

Geleceğin bilgili, kültürlü, kendi ayakları üzerinde durabilen, yüksek ahlak sahibi, değerlerimize sahip çıkacak "Asil Hanımefendileri" okulumuzda yetişecek, milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere taşıyacaktır.

Misyonumuz; kendi tarihi geleneğine aşina, modern dünyanın gelişmelerine açık, düşünen, araştıran, sorgulayan, kendini keşfetmeyi ve bilmeyi hedef seçmiş, estetik duygulara sahip, ailenin bütünlüğünün sağlanmasına yönelik yeteneklerini geliştiren "iyi insan" modeline uygun, geleceğin sağlıklı toplumlarını inşa etmede aktif rol üstlenebilecek nesiller yetiştirmektir" Şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Bilgen Kız Anadolu Lisesi 20.yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement