Palandöken Belediyesi, Müftü Solakzade Mahallesini Yeniden Yaptı - Son Dakika
Yerel

Palandöken Belediyesi, Müftü Solakzade Mahallesini Yeniden Yaptı

Palandöken Belediyesi, Müftü Solakzade Mahallesini Yeniden Yaptı

Asfalt çalışmalarına devam eden Palandöken Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

14.10.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asfalt çalışmalarına devam eden Palandöken Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmalarıyla Palandöken'nin yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Palandöken Belediyesi, Palandöken'in çehresini değiştirmeye kararlı. Birleştirilen Mahallelerle ilçenin en büyük mahallelerin den biri olan Müftü Solakzade Mahallesini en ücra köşesine sıcak asfalt serilerek caddeler ve sokaklar adeta sil baştan yaptı.

YAZ SONGÜNLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORUZ

Asfaltlama çalışmalarının yerinde takip ederek konu hakkında kısa bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,"Yaptığımız çalışmalar ilçemizin bir çok mahallesin de asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Müftü Solakzade mahallesini en ücra köşesine asfalt dökümünü gerçekleştirerek bordür boyamasını tamamlayarak trafiğe açtık. Kış mevsimi yaklaştı. Asfalt döküm sezonu sona erene kadar bizler yollarımızı sıcak asfalt ile kaplamaya devam edeceğiz. Zaman kısıtlı olduğu için şuanda çalışma yaptığımız mahallelerde vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı cadde ve sokakları asfaltlamaya gayret gösteriyoruz. Daha önceki açıklamalarımızda mevsim şartları izin verdiği sürece asfalt işlerini yapacağımızı belirtmiştik. Şuanda da asfalt çalışmaları sürüyor ve belediye olarak sezonu en iyi şekilde değerlendirebilmek amacıyla, vatandaşlarımızın çok sık kullandığı cadde ve sokaklara ağırlık verme kararı aldık" dedi.

KÖY MAHALLELERİN DE KİLİTTAŞ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Köy Mahallelerin de kilittaş çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Bulutlar," Palandöken ilçesini yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yeni mahalle olan köylerin, bozuk ve bakımsız olan yollarını kilit parke taşı döşeyerek, yol yenileme çalışmaları Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Toparlak, Çeperli mahallelerini tamamlarken Güllü ve Konaklı mahallesin de çalışmalar devam ediyor Sığırlı köy mahallesinde ise yol tesfiye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN BULUTLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan Asfaltlama ve kilitli parke çalışması ile birlikte modern bir mahalleye kavuşan Toparlak ve Çeperli Mahalleleri vatandaşlarında beğenisini topladı. Palandöken Belediyesi tarafından mahallelerine kaliteli hizmet sunulduğunu dile getiren Mahalle sakinleri,"Mahallemizde kilitli parke taşından alt yapı çalışmalarına kadar her türlü hizmet yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Eskiden mahallemizin kışın çamurdan, yazın ise toz ve topraktan geçilmiyordu. Şuan Palandöken Belediyemizin mahalle arasındaki sokaklarımız kilitli parke taşlı ile döşenerek, modern bir görünüme kavuştu. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri olarak başta Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara ve ekibine çok teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz" diye konuştular. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palandöken Belediyesi, Müftü Solakzade Mahallesini Yeniden Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement