Parklarda Bakım ve İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Parklarda Bakım ve İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Parklarda Bakım ve İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğünce ilçede bulunan park ve bahçelerde bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

08.04.2016 14:03

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğünce ilçede bulunan park ve bahçelerde bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Kahta İlçe Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri park ve bahçelerde bakım onarım çalışmalarını yürütürken haşerelere karşıda ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, vatandaşların rahat gezebilecekleri sağlıklı yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Belediye olarak günler öncesinden vatandaşlarımızın sorunsuz bir yaz geçirmeleri için tüm önlemlerimizi aldık. Sıcak havalarda özelikle parklarda sivrisinek ve haşerelere karşı parklarımız ilaçlanıyor. Aynı zaman da duvarları boya ve badana işlerini de yürütüyoruz. Diğer alanlar refüj ve kaldırımlarda ki ağaçları da ilaçlamaya başladık. Çalışmalarımız devam edecek" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Parklarda Bakım ve İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement