Pazarlar'da İlan ve Reklam Vergisi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da İlan ve Reklam Vergisi Uyarısı

Pazarlar\'da İlan ve Reklam Vergisi Uyarısı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, belediye tarafından ilan ve reklam vergilerinin son ödeme tarihinin 31 Ocak 2014 Cuma günü olduğu hatırlatıldı.

29.01.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, belediye tarafından ilan ve reklam vergilerinin son ödeme tarihinin 31 Ocak 2014 Cuma günü olduğu hatırlatıldı.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, 2464 sayılı Belediye Geliri Kanunu'nun 12. maddesi gereğince 1 Ocak'ta ödenmeye başlanan ilan ve reklam vergileri için son ödeme tarihinin 31 Ocak 2014 Cuma günü olduğunu belirterek vatandaşları uyardı.

Vergilerin 31 Ocak tarihine kadar ödenmesi gerektiğini ifade eden Torun, "İlan ve reklam amacıyla dağıtılan broşür, katalog, duvar takvimi, biblolar veya benzerlerinin her biri için; dükkan, ticari, sanayi müessese ve serbest meslek erbabınca çeşitli yerlere asılan ve takılan her çeşit levha, yazı ve resim gibi sabit bütün ilan ve reklamların beher metrekaresinden; motorlu taşıt araçlarının içine veya dışına konulan ilan ve reklamların beher metrekaresinden; ışıklı veya projeksiyonlu ilan ve reklamlardan her metrekaresi için yıllık beyan verilmesi gerekiyor. İlçemizde bulunan iş yeri ve işletme sahiplerinin, iş yeri ve işletmelerine ait tabelalar ve ilan panoları için verecekleri beyannameler ve ödeyecekleri vergiler konusunda ileride karşılaşılması muhtemel sorunların en aza indirilmesi ve mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla, ilan ve reklam vergisi ödemelerini zamanında yapmaları gerekiyor. Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde ışıklı, ışıksız tabela, reklam panosu, bez afiş asanlar, el ilanı dağıtanlar ve ticari taşıtlarında reklam panosu olanlar 31 Ocak 2014 tarihine kadar belediyemize uğrayarak vergilerini tahakkuk ettirip veznelerimizde ödeyebilirler" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da İlan ve Reklam Vergisi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement