Personellere Yönelik 'Zamanı İyi Kullanma' Semineri - Son Dakika
Yerel

Personellere Yönelik 'Zamanı İyi Kullanma' Semineri

Personellere Yönelik \'Zamanı İyi Kullanma\' Semineri

Hizmet kalitesini arttırmak için eğitim seminerlerine önem veren Şahinbey Belediyesi, personellere yönelik 'Zaman Yönetimi ve Verimli Çalışma' konulu seminer düzenledi.

28.08.2014 10:59  Güncelleme: 11:04

Hizmet kalitesini arttırmak için eğitim seminerlerine önem veren Şahinbey Belediyesi, personellere yönelik 'Zaman Yönetimi ve Verimli Çalışma' konulu seminer düzenledi.

Şahinbey Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Şahinbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere; Belediye Başkan Yardımcısı, daire müdürleri ve personeller katıldı.

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan tarafından verilen eğitim seminerinde 'Zaman Yönetimi ve Verimli Çalışma' konularında örnekler eşliğinde bilgiler verildi.

Zamanın verimli kullanılması konusunda yaşanmış hikayelerden örnekler veren Bozlağan, Benjamin Franklin'in dediği gibi zamanın hayatın kendisi olduğunu belirterek, "Bir iş yaparken, istemek başlamak için gereklidir. Ama bitirmek için başlamak gereklidir. Zaman herkese eşit dağıtılmış kıt bir kaynaktır, bu nedenle herkes zamanın değerini bilmekle yükümlüdür. Zamanın boşa kullanılması ile ilgili hayatımızda tuzaklar vardır. Bunlar sistem sorunları, erteleme alışkanlığı, iş kolik olmak, hayır diyememek, gereksiz telefonlar, verimsiz toplantılar, dağınıklık, sohbet severlik, teknolojiyi etkin kullanamama ve aynı anda birçok işle uğraşmaktır. Bir belediye memurunda ilk önce halka hizmet fikri, ikinci olarak mesleğe bağlılık hissi ve üçüncü olarak da iyi bir belediyeci gözü bulunmak lazımdır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Personellere Yönelik 'Zamanı İyi Kullanma' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement