PMYO Müdürü Karagöz'den Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

PMYO Müdürü Karagöz'den Veda Yemeği

PMYO Müdürü Karagöz\'den Veda Yemeği

Afyonkarahisar PMYO görevinden Polis Başmüfettişliği görevine tayin edilen Müjdat Karagöz, basın mensuplarına bir veda yemeği verdi.

17.02.2014 15:04  Güncelleme: 15:05

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü (PMYO) görevinden Polis Başmüfettişliği görevine tayin edilen Müjdat Karagöz, basın mensuplarına bir veda yemeği verdi.

PMYO'da verdiği veda yemeğinde kentteki yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen Karagöz, yemeğin ardından bir açıklama yaparak, yeni görevine ilişkin bilgiler verdi. Afyonkarahisar'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karagöz, " İçişleri Bakanlığı'nın 13 Şubat 2014 tarihli kararı ile polis başmüfettişi olarak görevlendirildim. 17 ay boyunca yürütmüş olduğum PMYO Müdürlüğü görevini hakkaniyet, adalet ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde yapmaya çalıştım. Bu süreçte meslektaşım merhum ağabeyimde görev yaptığı Afyonkarahisar'da bulunmaktan ve kente ve Afyonkarahisarlılara hizmet etmekten son derece keyif aldım. Burada çok güzel insanlar tanıdım ve dostluklar edindim. Bu nedenle Afyon'un gönlümdeki yeri elbette çok farklı olacaktır" dedi.

Öte yandan, Kayerli'nin verdiği veda yemeğine katılan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, görev süresi boyunca derneklerine sağladığı desteklerden dolayı Karagöz'e tablo hediye etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PMYO Müdürü Karagöz'den Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement