Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) tarafından öğrencilere giysi yardımı yapıldı.
Polis-halk kaynaşmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten EMHAYAD, Tevfik Sırrı Gür ve Yeşilce ilk okullarında eğitim gören 500 öğrenciye kıyafet dağıttı.
Vali Vedat Büyükersoy'un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy ile Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz'ın eşi Hacer Durmaz'ın da katıldığı dağıtımda, derslikleri tek tek dolaşan dernek üyeleri öğrencilere sıcak ilgi gösterdi.
Öğrencilere, beraberlerinde getirdikleri kıyafetleri giydirip dondurma ve pamuk şekeri veren Büyükersoy, bu tür faaliyetlere katılmaktaki temel amaçlarının hizmet olduğunu söyledi.
Öğrencilerin yüzlerindeki tebessümden mutluluk duyduğunu vurgulayan Büyükersoy, "Umarım her zaman çocuklarımızın yüzü güler. Bu görevler devam ettikçe biz her zaman halkın içinde olacağız. Her zaman halkımızın ve ihtiyaç sahiplerinin yanındayız" dedi. - MUŞ
Son Dakika › Yerel › Polis Eşlerinden Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.