Polis, Tarım İşçilerinin Çocuklarına Müze ve Lunaparkı Gezdirdi - Son Dakika
Yerel

Polis, Tarım İşçilerinin Çocuklarına Müze ve Lunaparkı Gezdirdi

Silifke Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede bulunan tarım işçilerinin çocuklarına müze ve lunaparkı gezdirdi.

31.05.2013 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ilçede bulunan tarım işçilerinin çocuklarına müze ve lunaparkı gezdirdi.

Başkomser Metin Cengiz, polis memurları Bestami Gül ve Murat Oğuzhan tarafından Silifke Belediyesine ait otobüsle tarım arazisindeki çadırlardan alınan 30 çocuk, önce Silifke müzesine götürüldü. Burada müze yetkilileri ve polislerden bilgi alan çocuklar, daha sonra kapalı pazar yeri yanında kurulan lunaparka gitti. Polislerle gönüllerince eğlenen çocuklar ilk kez lunapark ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Silifke İlçe Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının her yıl ilçeye gelen geçici tarım işçilerinin çocuklarını sosyal hayatın içine çekmek olduğunu söyledi.

Çocuklara unutulmaz bir gün yaşattıklarını ifade eden İmişçi, "Onlara hiç görmedikleri yerleri göstermek, yaşamadıkları duyguları yaşatmak istiyoruz. Bunun en başında da tarihimizi anlatan müzelerimiz geliyor. Sadece gezmek, eğlenmek değil, gezip eğlenirken aynı zamanda kültürümüzü, bizlere bırakılan mirasları tanıtmak istiyoruz" dedi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis, Tarım İşçilerinin Çocuklarına Müze ve Lunaparkı Gezdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement