Porsuk İncisi Gondollar Sezonu Bitirmek Üzere - Son Dakika
Yerel

Porsuk İncisi Gondollar Sezonu Bitirmek Üzere

Porsuk İncisi Gondollar Sezonu Bitirmek Üzere

Porsuk Çayı’nın incisi gondollar, yoğun sezonun ardından yavaş yavaş kapanışa hazırlanıyor.

17.10.2015 13:54

Porsuk Çayı'nın incisi gondollar, yoğun sezonun ardından yavaş yavaş kapanışa hazırlanıyor.

Yoğun bir şekilde geçen yaz sezonunda yerli ve yabancı binlerce kişi gondol keyfini yaşadı. Sürpriz evlenme teklifleri, gelin-damat gezileri gibi birçok güzel görüntülerin yaşandığı gondollar, şehre gelenlerin ilk durağı oldu. Eskişehirli vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği turlar yaz sezonu kapanışına hazırlık yapıyor.

"ORTALAMA 30 BİN KİŞİ TAŞIDIK"

Bu yılki yaz sezonunu değerlendiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı Gondol Personel Şefi Zerrin Yılmaz, mayıs ayında sezona başladıklarını ve yaz sezonunun yoğun bir şekilde geçtiğini söyledi. Yılmaz, "Gondollara çok büyük talep vardı. İnsanlar burada uzun kuyruklar oluşturdu. Ortalama 30 bin kişi taşıdık ve büyük bir çoğunluğu da memnun kaldı. Yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistleri de ağırladık ve Eskişehir'de gondolları görünce çok şaşırdılar. Tura gelen insanların merak ettiği sorulara da cevap veriyoruz, genellikle 'Porsuk Çayı'nın derinliği kaç metre?', 'Nerden başlayıp nereye dökülüyor?' gibi sorular soruluyor" ifadelerini kullandı.

"SEZON YAVAŞ YAVAŞ KAPANIYOR"

Öte yandan Gondol Personel Şefi Zerrin Yılmaz, sezon kapanışının hava şartlarına bağlı olduğunu ve kasım ayının başlarında ya da ortalarda gondol turlarının bitirilmesinin düşünüldüğünü ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Porsuk İncisi Gondollar Sezonu Bitirmek Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement