Prof. Dr. İsmail Tunalı "Modernizm ve Postmodernizm" Konulu Konferans Verdi - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. İsmail Tunalı "Modernizm ve Postmodernizm" Konulu Konferans Verdi

Prof. Dr. İsmail Tunalı "Modernizm ve Postmodernizm" Konulu Konferans Verdi

Güzel Sanatlar Fakültesi'nin davetlisi olarak üniversitemize gelen sanat felsefesi duayenlerinden Prof.Dr.İsmail Tunalı, "Modernizm ve Postmodernizm" konulu bir konferans verdi.

21.05.2012 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel Sanatlar Fakültesi'nin davetlisi olarak üniversitemize gelen sanat felsefesi duayenlerinden Prof. Dr. İsmail Tunalı, "Modernizm ve Postmodernizm" konulu bir konferans verdi.

Sanat camiasının önde gelen felsefecilerinden olan Prof. Dr. İsmail Tunalı'nın konferansını Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu, Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Özgültekin ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Özbek'in ortaklaşa düzenledi.

Tunalı konferansında, Modernizm ile başlayan bazı sanat faaliyetleri ile postmodernizm sonrası görülen sanatsal akımlar ve etkinlikler arasındaki bağlar, etkileşimler ve farklılıkları anlattı.

Atatürk Üniversitesinin kurucu hocalarından biri olan Prof. Dr. İsmail Tunalı, yıllar sonra görev yaptığı üniversitede konferans vermiş olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Konferans sonrası Güzel sanatlar Fakültesi Dekanı Karcıoğlu, Tunalı'ya teşekkür plaket takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. İsmail Tunalı 'Modernizm ve Postmodernizm' Konulu Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement