Rektör Kocacık'a Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem'den Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Kocacık'a Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem'den Ziyaret

Rektör Kocacık\'a Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem\'den Ziyaret

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Vadi Federasyonu Başkanı İsmail Karabiber, Sancaktepe Belediye Meclis üyeleri Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

20.03.2013 16:24

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Vadi Federasyonu Başkanı İsmail Karabiber, Sancaktepe Belediye Meclis üyeleri Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, Vadi Federasyonu Başkanı İsmail Karabiber ve Ak Parti yöneticileri katıldı. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'a plaket takdim etmesinin ardından CÜ Protokol Salonu'nda düzenlenen yemeğe geçildi.

Yemekte konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem sabah saatlerinde 6 kişilik heyet ile Sivas'a geldiklerini belirterek, "Öncelikli olarak Sayın Valimizi makamında ziyaret ettik. Sivas Belediye başkanımızı ziyaret ettik. Ak Parti İl Merkezi'ni ziyaret ettik. Hocamız Rektör olduktan sonra ilk defa geliyorum. Hem tebrik etmek hem de Sivas Platformu'nun düzenlemiş olduğu İstanbul Feshane'deki Sivas'ın tanıtım Günleri'ne üniversite olarak katılımlarından ve desteklerinden ötürü teşekkür etmek istedik. Ayrıca 2013 yılı Kasım ayında yine 4'üncüsünü gerçekleştireceğimiz Sivas Tanıtım Günleri'ne de hocamızı ve üniversitemizi tekrar davet ediyoruz. Hocamızın misafirperverliğinden dolayı şahsında tüm üniversite yönetimine teşekkür ediyorum " dedi.

Erdem ve beraberindekilere ziyaretten ötürü teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Kocacık "Başkanımızın da belirttiği gibi Sivas Tanıtım Günleri'nde Sivas Platformu ile bir aradaydık. Üniversitemizde stant açmıştı. Bu arada bize gösterdikleri ilgi ve orada yaşadığımız

hatıralar hafızamızdan silinmeyecek. Kasım ayında inşallah tekrar bir arada olacağız. Kendilerine nezaket gösterip bizlere ziyarette bulundukları için üniversitemiz adına çok teşekkür ediyorum. Sayın başkanım ile birlikte inşallah daha güzel projeler yapacağız. Güzel iş birlikteliklerimiz olacak. Hem üniversitemiz, hem Sivas'ımız hem de İstanbul'da yaşayan hemşerilerimiz için ne kadar güzellik varsa hepsini gerçekleştirmek istiyoruz " ifadelerini kullandı.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Okay Bulut ve Genel Sekreter Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu'da hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Kocacık'a Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement