Rektör Kocacık Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Rektör Kocacık Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Rektör Kocacık Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektör Prof.Dr.Faruk Kocacık, Eğitim ve İletişim Fakültesi geçici yemekhanelerine giderek öğrencileri yemek saatinde ziyaret etti.

08.10.2013 17:27

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eğitim ve İletişim Fakültesi geçici yemekhanelerine giderek öğrencileri yemek saatinde ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güldüren Bostancı'nın da katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler Eğitim ve İletişim Fakültesi yemekhanesine gittiler. Öğrencilerle burada sohbet eden Rektör Kocacık'a öğrenciler, düşüncelerini anlatarak yemekler hakkında değerlendirme yaptılar.Rektör Kocacık daha sonra İletişim Fakültesi ve Merkezi Yemekhane'ye geçerek burada da öğrencilerle sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Rektör Kocacık öğrencilere "Eğitim Fakültemizin tam karşısına ikinci bir yemekhane daha yaptırıyoruz. Burası yapılana kadar zamandan da tasarruf etmeniz açısından sizlere bu geçici yemekhanelerde hizmet veriyoruz." dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Kocacık Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement