Rize'de Kıbledağı Camisi İnşaatında Çalışan 3 İşçi Kar Nedeniyle Mahsur Kaldı - Son Dakika
Yerel

Rize'de Kıbledağı Camisi İnşaatında Çalışan 3 İşçi Kar Nedeniyle Mahsur Kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile turizme kazandırılan, Rize merkeze en yakın mesire alanı konumunda bulunan Güneysu ilçesindeki Kıbledağı Kent Ormanı’nın içinde bulunan Dağ Camisi’nin inşaatında çalışan 3 usta karın bastırmasıyla Kıbledağı’nda mahsur kaldı.

09.01.2015 17:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile turizme kazandırılan, Rize merkeze en yakın mesire alanı konumunda bulunan Güneysu ilçesindeki Kıbledağı Kent Ormanı'nın içinde bulunan Dağ Camisi'nin inşaatında çalışan 3 usta karın bastırmasıyla Kıbledağı'nda mahsur kaldı.

Konuyla ilgili bilgi veren ve burada mahsur kalan üç kişiyi dün uyardıklarını belirten Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, "Mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için hemen girişimlerde bulunduk. Telefonla haberleşiyoruz. Şu an bulundukları alanda 2.5 metre kar var. İlk kar yağmaya başladığında kendilerine yürüyün sizi aşağı bir kısımdan alalım dedim ama bulundukları yerden çıkmadılar. Şu an sağlıkları iyi. Orada barınabilecekleri bir yerleri var. Rize Arama Kurtarma Ekipleri, iki dağcı, birde sağlıkçı ile beraber şuan onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Şu an için bölgede yağış yok. Bu bizi biraz daha rahatlatıyor. Bir an önce mahsur kalan vatandaşlarımızı merkeze indirmeye çalışıyoruz" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rize'de Kıbledağı Camisi İnşaatında Çalışan 3 İşçi Kar Nedeniyle Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement