Saadet Partisi Çerkezköy Adayı Kaya, Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Çerkezköy Adayı Kaya, Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi Çerkezköy Adayı Kaya, Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Kaya, Yerel Seçim çalışmalarına Küçük Sanayi Sitesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle start verdi.

20.01.2014 09:54  Güncelleme: 10:02

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya, 30 Mart Yerel Seçim çalışmalarına Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle start verdi.

Küçük Sanayi Sitesi esnafının sıkıntı ve taleplerinin dinlendiği ziyarette, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve çok sayıda Saadet Partili de Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya'ya eşlik etti. Ziyarette sanayi esnafına kendisini tanıtan Erol Kaya, "Seçim çalışmalarına Küçük Sanayi Sitesi'nden başladık. Çalışmalarımız seçimlere kadar aralıksız bir şekilde devam edecektir" diye konuştu.

30 Mart akşamı Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi halinde belediyede İslam hukuku ve adaletin nasıl yürütüleceğini herkese göstereceğini ifade eden Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya, "Hakkın davasında yürüyenlerle birlikte Çerkezköy için çalışacağımıza söz veriyorum. Mevlam bizi mahçup etmesin. Çerkezköy'de en güzel hizmetleri yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Erol Kaya, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında sanayi esnafından destek istedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Çerkezköy Adayı Kaya, Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement