Saadet Partisi, Aday Tanıtım Programı Yapacak - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi, Aday Tanıtım Programı Yapacak

Saadet Partisi, Aday Tanıtım Programı Yapacak

Tüm ilçelerde aday göstererek seçimlere iddialı giren Saadet Partisi Belediye Başkan adaylarını tanıtacak.

01.03.2014 14:04

Tüm ilçelerde aday göstererek seçimlere iddialı giren Saadet Partisi Belediye Başkan adaylarını tanıtacak.

Konu ile ilgili olarak İl Karargah Başkanı İrfan Doğar yaptığı açıklamada, "Saadet Partisi Belediye seçimleri öncesinde yoğun katılımlar ve iltihakları yaşıyoruz. Halkımız 94'lü yıllarda olduğu gibi yeniden Saadet'e koşuyor. İnşallah Milli Görüş olarak Erbakan hocamızın bizlere bıraktığı yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya idealini, islam birliği projesini gerçekleştireceğiz.İktidara ön adım olarak değerlendirdiğimiz belediye seçimlerinde Partimiz yeniden Erzurum da birinci parti olarak çıkacak inşallah "dedi.

Doğar, "2 Mart Pazar günü akşam 18'de Palandöken ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç bey'in katılımı ile adaylarımızı halkımıza ve kamuoyuna tanıtacağız.Programda partimize yeni katılanlara rozetleri takılacak." diye konuştu.

Doğar daha sonra şunları kaydetti; "Seçimler için yoğun çalışıyoruz. İl genelinde Genel Seferberlik ilan ettik. İnşallah tüm ilçelerimizde kazanacak adaylarla seçime giriyoruz. Şu an tüm teşkilatlarımız, sandık kurullarımızla seçime hazırız. Bu seçimde halkımız bizlere destek verirse Yerel yönetimlerde adaleti, hizmeti, örnek ve yaşanabilir bir Erzurum'u oluşturacağız. Yolsuzlukların önlenmesi, şeffaflığın siyasi ve ekonomik ilke olması, yoksulluğa sosyal destek sağlamakla yetinmeyip kaynak oluşturulması ve kentin kendi kaynaklarıyla yerel kalkınmasını gerçekleştirmek vazgeçilmez prensibimizdir. Son günlerde izlenen gerilim politikaları halkımızı oldukça geriyor. Gelinen noktada Türkiye de ki bu durumdan halkımız rahatsız. Akli selime ihtiyaç var. Ülkemizi güçsüz bırakmak isteyen dış güçler ülkemizde kavga, iç savaş çıkarmak için yoğun çaba harcıyor. Parti olarak haktan ve hakikatten yanayız. Şeffaflıktan ve hesap verebilirlikten yanayız. İftiradan, şantajdan, karalamadan yana değiliz. Yönetenlerin hesap verebilmesinden yanayız.Bu konuda ayağa kalkıp bu kumaşı nereden aldın diyen kadına hesabını veren Hz. Ömer örnek alınmalıdır. Halkımız yeniden geçmişi, kaosu yaşamak istemiyor. Huzurlu bir seçim arzu ediyoruz. Gerginliklerin değil kardeşliğin yaşandığı bir seçim istiyoruz. Halkımızı yanıltmaya, aldatmaya yönelik oyunlardan kaçınılmasını istiyoruz. Partimizin gücünü,görüşlerini göstermeyen,büyümesini hazmedemeyen, yandaş davrananlara halkımız seçim sandığında dersini verecektir.Seçimlerden sonra yaşanabilir temiz, dürüst ve hesap verebilir belediyeciliği Erzurum'da hakim kılacağız. Erzurumumuz ve tüm ilçeleri Saadet partisi ile çok şey kazanacak. Bu seçimde saadet kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek. Çünkü saadet kazanınca dürüstlük, hakkaniyet, adalet, sevgi ve kardeşlik kazanacak."dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi, Aday Tanıtım Programı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement