Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Yozgat'ta - Son Dakika
Son Dakika Logo

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Yozgat'ta

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Yozgat\'ta
05.03.2014 16:34  Güncelleme: 16:39

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Yozgat Akdağmadeni'nde, partisinin Belediye Başkan adayı tanıtım programına katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde partisinin Belediye Başkan adayı tanıtım programında yaptığı konuşmada, 30 Mart mahalli idareler seçiminin diğer seçimlere göre daha bir önemli olduğunu söyledi.

Seçimlerde Saadet Partisi'nin Türkiye'nin yönünü belirleme hareketini başlatacağını belirten Kamalak, şöyle konuştu:

"Bu seçimde sadece Akdağmadeni için Belediye Başkanı seçmiş olmayacaksınız. Aynı zamanda buradan Türkiye'nin yönünü belirleme hareketini de başlatmış olacaksınız. 'Her bir evladımız doğduğu yerde doymalıdır' diyorsanız gelin beraber yürüyelim. Buradan göçen, giden gençlerimiz niye gidiyor, iş yok. Onun için tecrübesi olmadan, fabrikalar kurulmadan insanlara iş sahası bulmak mümkün mü? Hizmet bizim işimiz, belediyecilik bizim işimiz, Milli Görüş işidir."

Kamalak, konuşmasının ardından, partisinin Akdağmadeni Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Yozgat'ta - Son Dakika


Advertisement