Sabah Namazında Cemaate Çorba İkramı - Son Dakika
Yerel

Sabah Namazında Cemaate Çorba İkramı

Sabah Namazında Cemaate Çorba İkramı

Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Eskişehir’de de sabah namazlarından sonra "cemaate çorba ikramı" uygulaması devam ediyor.

22.02.2015 11:34

Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Eskişehir'de de sabah namazlarından sonra "cemaate çorba ikramı" uygulaması devam ediyor.

"Ümmeti sabah namazına giden gençler uyandıracak" sloganı ile başlayan uygulamanın başarılı geçmesi üzerine Eskişehirli gençler de akranlarını camiye davet etmeye başladı. Son olarak Esentepe Mahallesi'ndeki Hacı Kadir Camii'nde düzenlenen yapılan uygulamada gençler, namaz çıkışında cemaate çorba ikramında bulundu. Gençleri camide gördüklerinde daha bir mutlu olduklarını dile getiren cemaat ise, cami çıkışı çorba ikramından memnun olduklarını söyledi.

"ESKİŞEHİR'DE BU UYGULAMAYI GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Organizasyonu yapan Harun Özdemir, "Ülke genelinde yaygın olan bir etkinlikti ve biz de Eskişehir'de hem bu etkinliği yaymaya hem de geliştirmeye çalışıyoruz. Cami cemaatinden "Allah razı olsun" sözlerini her sabah namazına geldiğimizde duyuyoruz ve her gün bu etkinliği yapmamızı istiyorlar. Hava soğuk bahanesini kimse söylemesin diye sıcak çorba da dağıtıyoruz. İnternet üzerinden ulaşabildiğimiz kadar kişiyi davet ediyoruz, gelenden de gelmeyenden de Allah razı olsun" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sabah Namazında Cemaate Çorba İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement