Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum\'da

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'daki bazı hastanelerin acil servislerinde incelemelerde bulundu.

13.12.2012 19:20

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'daki bazı hastanelerin acil servislerinde incelemelerde bulundu.

Gaziosmanpaşa'daki silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Mücahit Daştan'ın cenaze töreni için Erzurum'a gelen Bakan Akdağ, inşaatı devam eden Erzurum Müftülüğü'nün yeni hizmet binası inşaatını gezdi.

Binada incelemelerde bulunan Bakan Akdağ, inşaat firması yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akdağ, binanın mimari yapısı ve içerisinde kullanılan malzemeleri beğendiğini belirterek, modern bir müftülük hizmet binası yapıldığını söyledi.

Bakan Akdağ, kullandığı kamyon damperinin beton kemere çarpması sonucu hayatını kaybeden Palandöken Belediyesi personeli Kubilay Oker'in ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisini gezen Akdağ, Kamu Hastaneler Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'dan bilgi aldı. Akdağ'ın bu ziyaretine basın mensupları alınmadı.

Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden Akdağ, hastanenin acil servisine günlük 450-500 kişinin başvurduğunu öğrenince, hasta sayısının fazla olduğunu, hastaların daha sağlıklı bir ortamda hizmet alabilmesi için imkanların iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.

Bakan Akdağ, acil servisteki bazı hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Muhabir: Hasan Özkal

Yayıncı: Emine Konuk - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement