Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

"Ay yıldızlı bayrağımızın altında, minarelerimiz göğe doğru dikildikçe bu millet hem medeniyet yolculuğunda hem de milli ve manevi duruşunda farklı bir dinamizmi el ve gönül birliğiyle daha iyi noktalara taşıyacaktır"

20.07.2013 20:02

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ay yıldızlı bayrağımızın altında, minarelerimiz göğe doğru dikildikçe bu millet hem medeniyet yolculuğunda hem de milli ve manevi duruşunda farklı bir dinamizmi el ve gönül birliğiyle daha iyi noktalara taşıyacaktır" dedi.

Keşan ilçesine bağlı Yeşilköy'ün camisinin açılış töreninde konuşan Müezzinoğlu, caminin imarına vesile olan Yıldırım ailesine ve hayırseverlere teşekkür etti.

Camiler, minareler ve bayrağın bir milletin kimliğini oluşturduğunu ifade eden Müezzinoğlu, toplumu kucaklayan organizasyonların birlik ve beraberlik için önemli olduğunu vurguladı.

Müezzinoğlu, "Ay yıldızlı bayrağımızın altında, minarelerimiz göğe doğru dikildikçe bu millet hem medeniyet yolculuğunda hem de milli ve manevi duruşunda farklı bir dinamizmi el ve gönül birliğiyle daha iyi noktalara taşıyacaktır" diye konuştu.

Sevgi ve hoşgörünün, İslam dininin en önemli özelliklerinden olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, vatandaşların birbiriyle kucaklaşmasının, kardeşlik duygularını geliştirmesinin, "iki günü birbirine eşit olan zarardadır" anlayışıyla daha çok çalışarak üretmesinin önemine değindi. Müezzinoğlu, "O nedenle birbirimizi daha çok severek, birbirimize daha çok kenetlenerek ve her geçen gün mücadele ederek, bölgemizi ve ülkemizi o hak ettiği güçlü yere el birliğiyle taşıyacağımıza inanıyorum. Ramazan ayının rahmetinin, bereketinin gönüllerinize daha çok dolmasını, daha çok huzura, iç barışa vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, konuşmanın ardından Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve köy sakinleriyle caminin açılışını yaptı.

Camide köy sakinleriyle namaz kılan Müezzinoğlu, buradan Karlıköy'e geçti. Müzzinoğlu, kahveleri gezerek vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Müezzinoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Selamet ile Keşan'da bir otelde bölgedeki iş adamlarının düzenlediği toplantıya da katıldı. Toplantı, basına kapalı gerçekleşti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement