Sağlık Çalışanlarından Başhekim Sönmez'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Sağlık Çalışanlarından Başhekim Sönmez'e Veda Yemeği

Sağlık Çalışanlarından Başhekim Sönmez\'e Veda Yemeği

Hakkâri Devlet Hastanesi çalışanları, Ordu’nun Ünye Devlet Hastanesi’ne tayini çıkan Başhekim Op. Dr. Ayhan Sönmez onuruna yemek verdi.

15.10.2015 17:46

Hakkari Devlet Hastanesi çalışanları, Ordu'nun Ünye Devlet Hastanesi'ne tayini çıkan Başhekim Op. Dr. Ayhan Sönmez onuruna yemek verdi.

Bir lokantada verilen veda yemeğine Hakkari Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Türk, Ünye Devlet Hastanesi'ne tayini çıkan Devlet Hastanesi Başhekimi Plastik ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Ayhan Sönmez, hastane yöneticileri, doktor, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başhekim Op. Dr. Ayhan Sönmez, yaklaşık 3 yıldır Hakkari'de görev yaptığını belirterek, "İllere veda kolay olur ama dostlara veda zordur. İşte bugün bu zor günlerden birini yaşıyorum. 2013 Mart ayının bir perşembe günü Hakkari'ye tayinimin çıktığını ağlayarak öğrenmiştim. Üzülerek geldiğim Hakkari'den şimdi ise üzülerek ayrılıyorum. Yaklaşık 3 yıldır burada görev yapıyorum. Çalıştığım süre içerisinde ara sıra zorluklarla karşılaşsam da hayatımda asla unutmayacağım çok güzel anlarım ve dostluklarım oldu. Yöneticilik yaptığım süre boyunca benden öncekilerin taşıdığı hizmet bayrağını bir nebze ileri taşımaya gayret gösterdim. Bunu başarabildimse ne mutlu bana. Bu süre zarfında istemeyerek de olsa kırdığım arkadaşlarımdan ve hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana varsa hakkınız hepinize hakkım helal olsun" şeklinde konuştu.

Yemeğin sonunda sağlık çalışanları tek tek vedalaştıkları Başhekim Sönmez'e Hakkari anısına çeşitli hediyeler takdim ettiler. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Çalışanlarından Başhekim Sönmez'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement