Sağlık-Sen, Esogü Tıp Fakültesi'nde Yetkili Sendika Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sağlık-Sen, Esogü Tıp Fakültesi'nde Yetkili Sendika Oldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi ESOGÜ Tıp Fakültesi'nde üye sayısını 427'ye çıkardı.

Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Eskişehir Şubesi'nin, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde (ESOGÜ) 427 üye sayısıyla yetkili sendika olduğu bildirildi.

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, üye sayılarının Türkiye genelinde ve Eskişehir'de artmasına ilişkin yaptığı açıklamada, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının laf üretenle hizmet üreten sendika arasındaki farkı gördüğünü belirterek, yaptıkları çalışmaların kendilerini zirveye taşıdığını kaydetti.

Üyelerini mahcup etmeyeceklerini ve haklarını en iyi şekilde savunacaklarını ifadelerini kullanan Tekin, üniversite hastanesinde çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesi için de çabalarının artarak devam edeceğini vurguladı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Advertisement