Sahan Şirehan Ramazan Menüsünü Hazırladı - Son Dakika
Yerel

Sahan Şirehan Ramazan Menüsünü Hazırladı

Sahan Şirehan Ramazan Menüsünü Hazırladı

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte hazırlıklarını tamamlayan Sahan Şirehan, farklı bir programla Ramazan ayını tarihi bahçesinde yer alan havuz başında şenlik havasında geçirecek.

03.07.2013 11:39

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte hazırlıklarını tamamlayan Sahan Şirehan, farklı bir programla Ramazan ayını tarihi bahçesinde yer alan havuz başında şenlik havasında geçirecek.

Sektöründeki liderliğini koruyan dünya markası Sahan İstanbul'da bulunan şubeleriyle birlikte Gaziantep Şirehan'da da farklı bir Ramazan programı uygulayarak konuklarına nostalji yaşatacak.

Ramazan'ın başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Sahan Şirehan, nostaljik bir programla karşılamaya hazırlandığı Ramazan ayında konuklarına farklı seçenekler sunacak.

Gaziantep ve bölgedeki en büyük açık hava alanına sahip olan Sahan Şirehan, sıcak geçeceği bildirilen Ramazan ayında iftar için bahçesini kullanarak konuklarını havuzlu bahçesinde ağırlayacak. Gaziantep'te ilk kez canlı ney-bendir dinletisine de yer verilecek olan Ramazan programında iftar saatinden başlayarak sema gösterimlerine de yer verilecek.

Zengin bir iftar menüsüyle konuklarını ağırlamaya hazırlanan Sahan Şirehan'ın farklı uygulamalarla Ramazan ayını şenlik havasında geçireceğini ifade eden Sahan Şirehan İşletme Müdürü Cengiz Döver, "Ramazan ayının ülkemiz ve Türk-İslam alemi için hayırlı geçmesini diliyoruz. Sahan Restoranlar Zinciri sadece Gaziantep'te değil, İstanbul'da bulunan şubeleriyle de her yıl olduğu gibi bu yıl farklı bir Ramazan programı çizerek geçmişten günümüze nostaljik bir program hazırladı" dedi.

Döver, sözlerine şöyle devam etti:

"Şenlik havasında geçmesini planladığımız iftar yemeklerinde zengin bir menü yanında görsel organizasyonlar ve nostaljik birçok unsuru da konuklarımızla paylaşacağız. Ramazan ayına özel hazırlanan menümüzde bu yıl iftariyelik olarak bal, pekmez, tereyağı, kaymak, tahin, tulum peyniri, peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, kuru üzüm, kuru kaysı, bastık, incir, hurma ve taze Antep fıstığından oluşacak, geleneksel Ramazan pidesi yanında konuklarımıza ezme salata, yeşil salata, Antep peynir tabağı, soslu patlıcan, patlıcan sögürtme, kuru cacık, yoğurtlu semizotu, patates piyazı, yumurta piyazı, muhammara, zeytinyağlı Antep dolması, sarma ve çiğköfte gibi serpmeler ikram edilecek. Çorba çeşitlerinden lebeniye çorbası, ezo gelin çorbası, tavuklu pirinç çorbası, şehriye çorbası gibi farklı alternatifler sunacağız. Konuklarımıza ara sıcak olarak bu yıl içli köfte, tarhunlu peynir böreği, şekerli börek, paçanga böreği ve sigara böreği ikramlarımız olacak. Ana yemek ise kuzu tandır, simit kebabı, acılı-acısız kıyma kebabı, patlıcan kebabı, kuzu şiş, tavuk şiş, mantar sote, sebzeli kebap, çoban kavurma gibi Sahan Şirehan lezzetinde çeşitli kebaplar sunacağız. Muhteşem Ramazan menüsünü baklava ve düz kadayıf, güllaç ve sütlaçla daha da şenlendireceğiz. Her zaman olduğu gibi bu yılda içeceklerimizin tamamı sınırsız ücretsiz olacak olup konuklarımızın Sahan Şirehan bahçesindeki muhteşem havuz başında rahat ve huzurlu bir iftar yapabilmeleri için gerekli her türlü hazırlığımızı yaptık. Diğer taraftan özellikle çocuklu ailelerimiz için özel uygulamalarımız olacak. Uzman rehberler nezaretinde çocuklar anne ve babalarını rahatsız etmeden oyun parklarımızda hem yemelerini yiyecek hem de eğlenecekler. Şenlik havası içerisinde kutlayacağımız Ramazan gecelerinde meyan şerbeti, canlı performans ney-bendir dinletisine yer verilecektir."

İstanbul'da bulunan Sahan Vega Ataşehir, Sahan Acıbadem, Sahan Suadiye ve Sahan Anında Starcity'de de Ramazan'a özel programlar yapılacağı, toplu iftar yemekleri için Sahan'ı tercih edenlerin çoğunlukta olduğu Gaziantep'te erken rezervasyon için 0 342 2204646 numaralı telefonla halkla ilişkiler bölümüne ulaşılabileceği belirtildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sahan Şirehan Ramazan Menüsünü Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement