Şahinbey'de Komisyon Üyeleri Seçildi - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Komisyon Üyeleri Seçildi

Şahinbey\'de Komisyon Üyeleri Seçildi

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkan Vekili Birol Ülger başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

01.10.2013 16:46

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkan Vekili Birol Ülger başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Şahinbey Belediye Meclisi'nde gündeme alınan 18 maddenin 16'sı komisyonlarda görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, 1 madde için komisyona süre verildi. 1 madde ise kabul edildi.

Şahinbey Belediyesi Meclisinde istifalar sonucu boşalan Meclis Başkanlığı, Divan Katipliği ve Encümen üyeliklerine yeniden seçim yapıldı. 1. Meclis Başkan Vekilli Bekir Aslan, 2. Meclis Başkan Vekili Nihat Aydıngüler olurken, Encümen üyeliğine Ahmet Cesur, Erhan Can ve Kurt Ali Kılçık seçildi. Asıl Divan Katipliğine ise Fikret Ertan Filik, Abdülsüphan Ceylan Yedek Divan Katipliğine Emine Şehnaz Kayalı ve Mustafa Tahir Özkara seçildi.

GÖREV SÜRESİ DOLAN KOMİSYON ÜYELİKLERİ YENİDEN SEÇİLDİ

Şahinbey Belediyesi Meclis Toplantısı'nda ayrıca görev süreleri dolan Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Tarife Komisyonu, Dış İlişkiler, Çevre ve Temizlik Komisyonu ile Gençlik ve Spor Komisyonu üyelikleri yeniden seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine Hayriye Özmantar, Şahin Özbal, Metin Gün, Ali Demir ve Cuma Güneş seçildi. İmar Komisyonu üyeliğine Filiz Üzücü, Hayri Turan, Yahya Serkan Emre, Abdullah Genç ve Mehmet Bilici seçilirken, Tarife Komisyonu Üyeliğine Sultan Canan Şahin, Müslüm Yüksel, Ahmet Yazıcı, Ekrem Yıldız ve Zeki Böke seçildi. Çevre ve Temizlik Komisyonu Üyeliğine Mikail Avcı, Kamber Kurt, İsmail Çınar, Mustafa Tahir Özkara ve Mustafa Şahin seçilirken, Eğitim Gençlik Spor Komisyonu Üyeliğine Mehmet Demirbaş, Necip Baz, Mehmet Okyay, Oğuz Bazoğlu ve Fatma Çam seçildi. Dış İlişkiler Komisyon Üyeliğine ise Deniz Göv, Kenan Durur, Mehmet Okutan, Emine Şehnaz Kayalı ve Nihat Bencan seçildi.

Gündemde görüşülecek madde kalmadığından meclis 7 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 14.00'da yeniden toplanmak üzere dağıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Komisyon Üyeleri Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement