Şair Müdüre, Yazar ve Şairlerden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şair Müdüre, Yazar ve Şairlerden Ziyaret

Şair Müdüre, Yazar ve Şairlerden Ziyaret

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği, Balıkesir’e yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker’i makamında ziyaret etti.

22.06.2016 16:15

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği, Balıkesir'e yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker'i makamında ziyaret etti.

Balıkesir'e yeni atanan ve şair kimliği ile tanınan İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker, Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği'ni misafir etti. Bayşad yönetim kurulu üyeleri Çoker'e kitaplarını hediye ettiler. Ziyarete dernek başkanı Mustafa Kuvancı, yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıçay, Yusuf Akgül, İrfan Ünsal ve Metin Savaş katıldılar.

Bayşad Başkanı Mustafa Kuvancı, Balıkesir'e şair bir Milli Eğitim Müdürünün atanmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneğin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Kuvancı, İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker'i derneğin sohbetlerine devam etti.

Çoker ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek, daha önceki görev yerlerinde sanat ve edebiyat adına yaptığı çalışmalardan söz etti ve Balıkesir'de de Bayşad yönetimiyle ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacağını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şair Müdüre, Yazar ve Şairlerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement