Şair, Ozan ve Yazarlar Başkan Kurt'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şair, Ozan ve Yazarlar Başkan Kurt'u Ziyaret Etti

Şair, Ozan ve Yazarlar Başkan Kurt\'u Ziyaret Etti

Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı araştırmacı-yazar Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamın da ziyaret etti.

04.08.2015 13:31

Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı araştırmacı-yazar Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u makamın da ziyaret etti. Ziyaret esnasında Eskişehir'in kültür ve sanatı ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.

ESAB Başkanı Ahmet Urfalı, yazar Muharrem Kubat, Ayhan Türkseven, Halk Ozanı Fakı Edeer, eğitimci-yazar Olcay Yılmaz ve Ertuğrul Altınel'den oluşan ESAB heyeti, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Eskişehir'de önümüzdeki günlerde kültür ve sanat dalında yapılacak olan ortak etkinlikler üzerine değerlendirme yaptılar. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt; "ESAB'ın Eskişehir'deki kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını yakından takip ediyorum. Eskişehir- Emirdağ arasındaki sosyal ve kültürel ilişkileri pekiştirme üzerine, çok yararlı etkinlikler yapıyorsunuz. Eskişehir ve Belçika'da yaşayan Emirdağlı hemşerilerimiz için, önümüzdeki günlerde her alanda yeni projeler ve etkinlikler gerçekleştireceğiz" dedi.

Kurt'un makam odasında; çok olumlu ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme hakkında ESAB Başkanı Ahmet Urfalı ise şunları söyledi;

"ESAB'ın Eskişehir'de yaptığı kültür ve sanat alanındaki çalışmalara destek olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür ederiz. ESAB ; Eskişehir-Emirdağ ve Belçika'nın değişik kentlerinde yaptığı kültürel ve sanatsal etkinliklerle; Eskişehir - Emirdağ ve Belçika'da, Eskişehir ve Emirdağ kültürünü canlı tutmaya çalışmaktadır. Eskişehir - Emirdağ ve Belçika'da yaşayan halkın birlik, dayanışma ve beraberliğine katkı sağlamaktadır. Yeni dönemde; Eskişehir'de kültür ve sanat alanında etkinliklere hızlı bir şekilde, aralık vermeden devam edeceğiz" dedi.

Görüşme sonunda; ESAB Başkanı Ahmet Urfalı tarafından kaleme alınan "Emirdağ Konulu Kitaplar", Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a törenle armağan edildi. Belçika'da yaşayan ve Eskişehir'e gelerek iznini geçiren Emirdağlı Halk Ozanı Fakı Edeer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a "Harman" adlı şiir kitabını, törenle hediye etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şair, Ozan ve Yazarlar Başkan Kurt'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement