Sakarya Bölgesi Hakemleri Yeni Sezonu Dualarla Açtı - Son Dakika
Yerel

Sakarya Bölgesi Hakemleri Yeni Sezonu Dualarla Açtı

Sakarya Bölgesi Hakemleri Yeni Sezonu Dualarla Açtı

2012-2013 sezonunun başlaması nedeniyle amatör ve profesyonel liglerde görev alacak hakemler ve gözlemciler düzenlenen törenle yeni sezona 'merhaba' dedi.

15.09.2012 17:48

2012-2013 sezonunun başlaması nedeniyle amatör ve profesyonel liglerde görev alacak hakemler ve gözlemciler düzenlenen törenle yeni sezona 'merhaba' dedi.

Sakarya Atatürk stadında düzenlenen törene Sakarya Bölgesinde görevli hakem, gözlemci ve yöneticiler katıldı.

Tören açılışında konuşan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sakarya Şubesi Başkanı Oğuzhan Şenler, "Geçen senenin ortalarında göreve geldik. Bayrağı aldığımızdan beri durmadan çalışıyoruz çünkü sizlere daha iyi hizmet etmek istiyoruz çünkü Sakarya Hakemleri bunları hak ediyor. Üzerinizde giydiğiniz t-shirt belki sizler için çok önemsiz ve ucuz gözükebilir ama onu almak için bile günlerimizi verdik. Sizlerden sadece biraz sağduyu bekliyoruz bunun yanında da yapılan işleri takdir etmenizi istiyoruz. Yeni HİF hakemlerine sesleniyorum dürüst olun, cesaretli olun, mert olun verdiğiniz kararın arkasında korkmadan durun ki bizlerde sizlerin arkasında durabilelim. Cüneyt Çakır hocamızla herkes gurur duruyor değil mi? Neden Sakarya'dan Cüneyt Çakır'lar çıkmasın, bizim hakemlerimiz çok yetenekli, biz Sakarya'da hakem camiası olarak bütün olursak daha üst seviyelerde daha çok hakemimizi göreceğimize hiç şüpheniz olmasın. Özellikle Klasman Hakemlerimize çok teşekkür ediyorum. Malzeme konusunda maddi olarak bizlere destek sağladırlar, genç hakemlere destek verdiklerini tekrardan gösterdiler. Hakem Gelişim Kampına 3 hakemimizi çağardılar kendilerine başarılar diliyorum ancak bu gurur bize yetmemeli daha çok hakemimizi oralara göndermeliyiz. Sakarya'da hakemlik her zaman kardeşliktir. Bunun bilincinde olmayanları aramızda barındırmayacağız. Bizlere yaptığı katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız

Zeki Toçoğlu'na ve ASAŞ Alüminyum fabrikası Yönetim Kuruluna

teşekkür ediyorum. 2012-2013 sezonu hepimize hayırlı olsun" dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Alemdar ise "2 yıl önce Abdülkadir Aypek hocamızla göreve geldik. Geldiğimiz günde onun adamı bunun adamı dediler desinler biz sadece hakemlerimizin adamı olduk. Genç hakemlerimize önem verdik. Sürekli genç hakemlere maç verdik. 130 HİF başvurusu oldu hepsini aldık. Sakarya Hakemliğinin çıtasını yükseltmek için yeni genç yetenekleri bulmak istedik. Sakarya'da 4 binin üstünde maç oynanıyor kazasız belasız maçları bitirdiniz. Serkan Önsal ulusal hakem oldu. 3 Bölgesel Yardımcı Hakemimiz Ulusal kategoriye yükseldi, 3 hakemimiz bölgesele çıktı. 24 yaşındaki Burak Olcar Bölgesel Ligde maç yönetiyor, önü açık alttan genç hakemler geliyor. Sakarya'da güzel işler yapılmaya devam ediyor. Bizler Sakarya Hakemliğine hizmet ediyoruz yeni sezon hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmalar sonrası TFFHGD Sakarya Şubesi Sakarya Bölgesinde görevli 130 hakeme t-shirt, şort, çorap ve çanta dağıtımı yaptı ve dualarla kurban kesimi yapıldı.

Kurban kesiminin ardından 3 gün önce memleketi Batmanda geçirdiği kalp krizi sonucu 22 yaşında hayata gözlerini yuman Sakarya Bölgesi eski hakemi Bilal Songan için 1 dakikalık

saygı duruşu gerçekleştirildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Bölgesi Hakemleri Yeni Sezonu Dualarla Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement