Sakarya'da Çevre Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sakarya'da Çevre Düzenleme Çalışmaları

27.06.2012 19:40

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca İhsaniye Camisi ile Yeni Camisi arasında yapılan çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca İhsaniye Camisi ile Yeni Camisi arasında yapılan çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ankara Caddesi ile Orhan Camisi Meydanı'nı bütünleştirmek için çalışmaların başladığı bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İhsaniye Camisi'nden Yeni Cami'ye kadar olan hat üzerinde çevre düzenleme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şimdi de Ankara Caddesi ile Orhan Camisi Meydanı'nın bütünlüğünü sağlamak için çalışmalara başladık. 400 metrekarelik alanda tretuvar çalışması yapıyor, andezit taş döşeyerek caddeyi meydanla bütünleştiriyoruz."

Muhabir: Veysel Kara

Yayıncı: Atakan Çelik - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Çevre Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement