Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

Sakarya'da polis, şehirlerarası otobüs terminalinde uyuşturucu satışı yapan iki kişiyi gözaltına aldı.

03.10.2013 14:18  Güncelleme: 14:20

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, ayuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen iki kişi, şehirlerarası otobüs terminalinde suçüstü yakalandı.

Kent genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, bu suçtan daha önce sabıkası bulunan F.K'yı takibe aldı.

Yaklaşık 2 hafta süren takibin ardından şüphelinin uyuşturucu temin edeceği bilgisine ulaşan emniyet ekipleri, bunun üzerine harekete geçti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait şehirlerarası otobüs terminalinde operasyon düzenleyen polis ekipleri, F.K ile M.H'yi uyuşturucu alışverişi yaptığı sırada gözaltına aldı.

Yakalanan şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda piyasa değeri 10 bin lira civarında olan 60 paket bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement