Sakarya Fatih Koleji, Moriwaki Cup'ta 3. Oldu - Son Dakika
Yerel

Sakarya Fatih Koleji, Moriwaki Cup'ta 3. Oldu

Sakarya Fatih Koleji, Moriwaki Cup\'ta 3. Oldu

Sakarya Fatih Koleji 11. sınıf öğrencisi Harun Çabuk, Hollanda'da yapılan Moriwaki Junior Cup sezon finalinde Avrupa üçüncüsü oldu.

08.11.2013 14:24  Güncelleme: 14:25

Sakarya Fatih Koleji 11'inci sınıf öğrencisi Harun Çabuk Moriwaki Junior Cup'ta Türkiye'yi temsil etti. Ekim ayında Hollanda'da yapılan Moriwaki Junior Cup sezon finalinde Avrupa üçüncüsü olarak ülkemize büyük mutluluk yaşattı.

Geçen sene Supermoto sınıfında Avrupa şampiyonu olan 16 yaşındaki Harun Çabuk, Moriwaki 250 Junior Kupası'nda Holanda'da piste çıktı. Assen pistinde 4 bin 545 metre Hollanda şampiyonası ile birlikte yapılan yarışta Harun Çabuk, Hollanda, Almanya, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, Portekiz ve İsviçreli pilotlarla mücadele etti. Çok iyi bir yarış çıkaran Harun Çabuk Avrupa 3'üncüsü oldu.

Sakarya Fatih Koleji Okul Müdürü Mesut Arıkan, "Proje, olimpiyat ve LYS'de bir çok başarıya imza atan okulumuzun motor sporlarında ülkemizi temsil eden öğrencimizin Avrupa 3'üncüsü olması bizi çok mutlu etti. Harun'u tebrik ederken onun yetişmesinde büyük emeği olan Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu'na da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Fatih Koleji, Moriwaki Cup'ta 3. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement