Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Değirmenci İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Değirmenci İstifa Etti

Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Değirmenci İstifa Etti

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Serdivan Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapacak olan Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.

22.10.2013 16:09

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Serdivan Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapacak olan Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci görevinden istifa etti.

İstifasını Sakarya İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Alemdar'a veren Değirmenci, "Yerel seçimlerde Ak Parti Serdivan Belediye Başkanlığı aday adalığı başvurusu yapabilmek için 13 yıldır onur ve şerefle sürdürdüğüm hekimlik hayatımı ve son 1,5 yıldır devam ettiğim İl Sağlık Müdür Yardımcılığı yöneticilik görevimden bugün istifa etmiş bulunuyorum. Çalışma hayatım boyunca benden desteğini esirgemeyen başta Sağlık Müdürüm Uzm. Dr. Murat Alemdar olmak üzere tüm idarecilerim, Hekim arkadaşlarım, kıymetli Hemşire ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder ve çıktığım bu siyaset yolunda haklarını helal etmelerini dilerim" dedi.

Değirmenci'nin istifa dilekçesini alan Uzm. Dr. Murat Alemdar ise, "Değerli mesai arkadaşım Dr. Serdar Değirmenci'ye çıkmış olduğu bu hizmet yolunda müdürlük bünyesinde göstermiş olduğu üstün başarıları ve gayreti devam ettirmesini canı gönülden temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Serdar Değirmenci'nin aday adaylığı başvurusu öncesinde yarın basınla tanışma kahvaltısında biraraya geleceği öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Değirmenci İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement