Sakaryaspor Karaberberoğlu'nda Çalıştı - Son Dakika
Yerel

Sakaryaspor Karaberberoğlu'nda Çalıştı

Sakaryaspor Karaberberoğlu\'nda Çalıştı

Sakaryaspor, Spor Toto 3. Lig 4. hafta maçları kapsamında Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

11.09.2015 18:46

Sakaryaspor, Spor Toto 3. Lig 4. hafta maçları kapsamında Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kritik mücadele öncesindeki son idmanına Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'nde çıkan yeşil siyahlı ekibi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da yalnız bırakmadı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen yeni tesislerde gerçekleşen idman öncesinde Teknik Direktör Deniz Kolgu ve kurmayları ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, takımın son durumu ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra kulüp yöneticileri ile de görüşen Başkan Toçoğlu, Bodrum maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi. Toçoğlu, sezonun henüz başında olduklarını ve umutsuzluğa düşmeye sebep olacak herhangi bir gelişmenin olmadığını tekrardan hatırlatarak futbolculara başarı temennisinde bulundu. Başkan Toçoğlu, "Bodrum maçı oldukça zorlu olacak. Güçlü bir rakiple karşılaşacağımızın bilincindeyiz. Ancak biz de Sakaryasporuz. Sakaryaspor her maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkar. İnşallah bu maçta istediğimizi alacak, önemli bir galibiyet kazanacağız. Biz futbolcularımıza inanıyoruz. Sahaya mücadelelerini koyduktan sonra son düdükle önemli bir galibiyet geleceğini biliyoruz. Ekibimize başarılar diliyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakaryaspor Karaberberoğlu'nda Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement