Saklıkent Kanyonu'na Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Yerel

Saklıkent Kanyonu'na Ziyaretçi Akını

Saklıkent Kanyonu\'na Ziyaretçi Akını

Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu, Ramazan bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

07.07.2016 12:33

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu, Ramazan bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Hava sıcaklığının 38 dereceyi bulduğu Seydikemer'de bunalan vatandaşlar, Saklıkent Kanyonu'nun buz gibi akan suyunda serinledi. Kanyonun girişinde zaman zaman uzun kuyruklar oluşurken, görevliler vatandaşların kanyona rahat ulaşmaları için mücadele verdi. Yoğunluk nedeniyle Saklıkent yolunda yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Kanyonun girişinde akıntının fazla olduğu yere konulan halat yardımıyla karşıya geçen vatandaşlar büyük heyecan yaşadı.

Saklıkent Kanyonu İşletme Müdürü İbrahim Karaömeroğlu, bayram tatilinin iki gününde kanyonu yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Karaömeroğlu, bayram tatili boyunca ziyaretçi sayısının 40 bini bulacağını bildirdi.

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte İstanbul'dan gelen İrem Mete de, "Burası çok kalabalık. Normalde bu kadar kalabalık olmuyormuş. Çok güzel bir yer ve su aşırı derecede soğuk olduğu için giremedim. Herkesi buraya gelmeye davet ediyorum" dedi.

Ankara'dan tatil için gelen Cengiz Güneş ise, tatillerinin çok güzel gittiğini, Saklıkent Kanyonu'nu herkesin hayatlarında bir kez olsun görmesi gerektiğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saklıkent Kanyonu'na Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement