Salihli'de MHP ve Ülkü Ocakları'nın Köy Gezileri Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Salihli'de MHP ve Ülkü Ocakları'nın Köy Gezileri Sürüyor

Salihli\'de MHP ve Ülkü Ocakları\'nın Köy Gezileri Sürüyor
25.02.2013 12:32

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları'nın birlikte yürüttüğü köy gezileri aralıksız devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları'nın birlikte yürüttüğü köy gezileri aralıksız devam ediyor.

Salihli'nin Beylikli Köyüne yaptıkları ziyarette önümüzdeki yerel seçimlerde MHP'ye destek olmalarını isteyen Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, yeni Büyükşehir Yasası'nın artılarını eksilerini köy halkı ile paylaştı. Ziyarette, DSİ'nin su kuyularına otomatik sayaç takmak istemesinin tek amacının köylünün cebinden para almak olduğunu savunan Şentürk, AK Parti Hükümeti'nin her işten vergi alan, ceza kesen bir iktidar olduğunu, köylünün cebinden elini çekmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Şentürk, 2014 yerel seçimlerinde halkın gereken cevabı sandıkta vermesini istedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Şentürk ve MHP Salihli İlçe Yönetimi, bu ziyaretleri daha sık yapacaklarını dile getirdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de MHP ve Ülkü Ocakları'nın Köy Gezileri Sürüyor - Son Dakika


Advertisement