Salihli'de, Sosyal Bilimler Lisesi'ne Onayı Çıktı - Son Dakika
Yerel

Salihli'de, Sosyal Bilimler Lisesi'ne Onayı Çıktı

Salihli\'de, Sosyal Bilimler Lisesi\'ne Onayı Çıktı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın okulların dönüşümü projesi çerçevesinde yaptığı çalışmalar sonucu Salihli’ye Sosyal Bilimler Lisesi açılıyor.

24.06.2014 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okulların dönüşümü projesi çerçevesinde yaptığı çalışmalar sonucu Salihli'ye Sosyal Bilimler Lisesi açılıyor.

Salihli Kaymakamlığı'nda yapılan eğitim ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantısına Kaymakam Ertan Peynircioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş katıldı. Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, yapılan yatırımlar sayesinde Salihli ilçesinde büyük bir derslik sayısına ulaştıklarını, eğitimin kalitesini artırmaya gayret ettiklerini söyledi. İsa Dilek, yeni bir Kız Meslek Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi yapımı için teklifte bulunduklarını söyledi.

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, milli eğitimin önemine değinerek, son yıllarda ilçede yapılan yatırımların sevindirici olduğunu ve her yatırımın ilçeye değer kattığını, eğitimin kalitesini artırmak için herkese görev düştüğünü söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Salihli'de sadece orta öğretim değil Fakülte kazandırmak için çalıştıklarını ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kuruluş kararının YÖK tarafından onaylandığını söyledi. Yurttaş açıklamasında, "Salihli eğitim kalitesini artırmak için Milli Eğitim Bakanımızdan Fen Lisesi ya da Sosyal Bilimler Lisesi açılmasını talep ettik. Sayın bakanımız Manisa merkezden sonra ilk defa ilçemizde Sosyal Bilimler Lisesi'nin açılışına onay verdi. Anadolu Öğretmen Lisesi'ni Sosyal Bilimler Lisesi'ne dönüştürüyoruz. Eğitim camiası ve Salihli için hayırlı olsun. Yapılacak çalışmalar ile iki yıl içinde alt yapı sorunumuz kalmayacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de, Sosyal Bilimler Lisesi'ne Onayı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement