Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, 1 yıl önce Bingöl'deki hain saldırıda şehit düşen ve Salihli'nin son şehidi olan Anıl Eruluç için lokma döktürdü.
Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Anıl Eruluç'un ailesinin yanı sıra MHP Salihli Belediye Başkan Adayı Mahir Köseler, MHP Salihli İlçe Başkanı Erol Sakarya, Ülkü Ocakları yönetimi İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.
MHP Salihli İlçe Başkanı Erol Sakarya Salihli'nin son şehidi olan Anıl Eruluç'u her zaman hatırlayacaklarını kaydederek bu nedenle ilçe yönetimi olarak lokma döktürüp dua ettiklerini söyledi. - MANİSA
Son Dakika › Yerel › Salihli Mhp, Şehit Er Anıl Eruluç İçin Lokma Döktürdü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.